luni, 10 iulie 2017



Oh daca am putea intelege ca nu religia te mantuieste...si nu apartenenta la o confesiune anume,iti asigura un loc in rai!Daca am intelege ca preotii nu sunt decat...oameni...ca SINGURUL Mijlocitor intre noi si Dumnezeu,este Christos...ca datinile si obiceiurile strabune,sunt legi scrise de oameni ,legi care ne limiteaza accesul la dumnezeire...ca nu trebuie sa dai bani la biserici,cand langa tine sufera un om de foame si mor batranii nimanui prin azile...ca se inchid spitalele din lipsa de fonduri...dar se construiesc catedrale si biserici ridicol de impunatoare,cand Isus ne cheama la smerenie!La intelegere si pace...la rabdare si toleranta fata de oameni,dar scarba fata de pacat...la bunatate...la bucurie deplina in necaz,stiind ca prin suferinta inima se face mai buna..."...sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta,cu tot sufletul tau,cu tot cugetul tau si cu Cand cineva intra pe neasteptate in viata ta, afla ce Dar trebuie sa primeasca aceasta persoana de la tine.

Nimeni nu vine catre voi in mod accidental.

Exista un scop divin in spatele a tot ce se intampla si deci o prezenta divina in totul.


Tuturor ni se arata adevarul pe care suntem pregatiti sa-l aflam.

Fii atent sa nu intri in viata altuia, daca nu poti fi un dar.

Telul este sa-i ajuti pe cei slabi sa devina puternici, nu sa-i lasi sa devina si mai slabi.

Daca te gandesti ca viata ta se prabuseste, si ca nu ai nici o sansa sa o refaci, gandeste-te din nou.

Toate conflictele provin din dorinte prost plasate.

Daca intreaga omenire v-ar urma, ati fi multumiti de drumul pe care o calauziti ?

In lumea Lui Dumnezeu compasiunea este fara Sfarsit, dragostea nu inceteaza niciodata, rabdarea nu se termina niciodata.

Daca un fulg de zapada are o forma atat de perfecta, nu crezi ca acelasi lucru s-ar putea despre ceva atat de minunat cum ar fi viata ta ?

Dumnezeu iubeste fiecare particica din tine.

Cel mai Inalt Gand este intodeauna cel care contine Bucurie.

Rugaciunea corecta nu este deci rugaciunea de cerere, ci rugaciunea de recunostinta.toata puterea ta iar pe aproapele tau,ca pe tine insuti..."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Staruinta..

.... Alte două profeţii pe care le-am citit adesea şi asupra cărora am cugetat mult mi s-au ivit în minte în clipa aceea tot cu atâta putere...