sâmbătă, 22 iulie 2017

Mai fă un pas spre țintă




"1 Petru 2:11 "Preaiubiţilor, vă sfătuiesc, ca pe nişte străini şi călători, să vă feriţi de poftele firii pământeşti care se războiesc cu sufletul. "


Noi trebuie să ne purtăm viața și nu ea pe noi. Poate că azi este una dintre zilele în care te întrebi de ce să te ridici și să mergi înainte? Răspunsul e acesta: tu trebuie să umbli în faptele bune ale credinței și trebuie să croiești cărări drepte cu picioarele tale. Nu lăsa drumul să te poarte, nu umbla fără vreo țintă, nu rătăci ca unul care nu știe încotro merge, ci pune pasul credinței pe cărarea curăției și lasă o urmă apăsată a trecerii tale prin ziua de azi.

Nu lăsa pe alții să îți spună cum e ziua de azi. Dis de dimineață șoapta Duhului Sfânt este aproape de urechea care este pregătită să audă ce are El de zis sufletului tău. Permite Duhului Sfânt în rugăciune să îți aducă vești de sus și să te sfătuiească cu privire la luptele zilei de azi. Permite în rugăciune Duhului Sfânt să îți amintească prețul dragostei cu care ai fost răscumpărat. Dă voie sufletului tău să fie îmbrățisat de mâinile puternice ale Tatălui tău ceresc care nu te va scăpa niciodată. Deschide ușa inimii pentru sfaturile bibliei și ia cu tine la drum merinde pentru ziua de azi pentru că tu știi că cea mai dulce miere în cerul gurii, e Cuvântul lui Dumnezeu.

Stai de vorbă cu inima ta și păzește-o ca să nu îți otrăvească firea pământească izvoarele vieții. Nu te îngrijora de luptele din afara ta, ci de războiul sufletului tău. Dacă ești biruitor în lupta cu poftele firii pământești, nimic și nimeni din lumea aceasta nu te va birui.

Spune-le tu oamenilor cum îți este azi și nu lăsa pe alții să îți spună cum să te simți. Noi suntem purtătorii de vești bune, noi suntem lumina lumii și sarea pământului. De aceea voi spune tuturor ceea ce Duhul Sfânt mi-a spus de dimmineață: ești iubit de Dumnezeu. De aceea voi spune ceea ce mi-a spus Scriptura Sfântă de dimineață: ești strain și călător…mai fă, cu ziua de azi, un pas către nunta cu Mirele ceresc!

Ziua de azi? Un pas către cer!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Staruinta..

.... Alte două profeţii pe care le-am citit adesea şi asupra cărora am cugetat mult mi s-au ivit în minte în clipa aceea tot cu atâta putere...