duminică, 9 iulie 2017



Russ Blowers este un slujitor al Domnului in Indianapolis. La o intalnire a Rotary Club, stiind ca va fi intrebat care ii este profesia, a hotarat sa spuna mai mult decat, "Sunt predicator". Iata care a fost raspunsul lui:

"Ma numesc Russ Blowers. Lucrez la o companie multinationala. Avem sucursale in toate tarile din lume. Avem reprezentanti in aproape fiecare parlament si consiliu de conducere din lume. Domeniul nostru de activitate il constituie motivarea oamenilor si schimbarea comportamentului lor. Avem spitale, puncte de distribuire a alimentelor, centre pentru consiliere in crize determinate de sarcina, universitati, edituri, sanatorii. Ne ingrijim de clientii nostri de la nastere pana la moarte. Oferim asigurari pe viata si asigurari impotriva incendiului. Facem transplanturi spirituale de inima. Actionarul nostru unic detine intreg fond locativ de pe suprafata pamantului plus o multime de galaxii si constelatii. El cunoaste totul si locuieste peste tot. Produsele pe care le oferim sunt gratuite.(Nimeni nu are suficienti bani sa le poate cumpara). Presedintele consiliului nostru de administratie s-a nascut intr-un sat, a lucrat ca tamplar, nu a avut o casa a Lui, a umblat pe apa, a fost condamnat la moarte fara sa fie judecat, si a inviat din morti. Vorbesc cu El in fiecare zi."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Staruinta..

.... Alte două profeţii pe care le-am citit adesea şi asupra cărora am cugetat mult mi s-au ivit în minte în clipa aceea tot cu atâta putere...